Tuesday, May 29, 2007

what would your answer be?

This came from a 5 years old girl (anak my boss)

  • Kenapa pampers budak kecil besar tapi pampers orang besar kecil?
  • Rambut abah banyak putih. Apa kata kita panggil yang putih tu rambut and yang hitam itu uban?
  • Kenapa orang dah kahwin ada anak tapi orang yang tak kahwin tak ada anak?

Be creative and tell me ur answers..


*Wtl, Cekya & Ann (Cekya's friend) met up with I_mshe and Nuha semalam kat Impiana. It's good to see I_mshe again. Body still maintain kurus and Nuha...so so adorable.*

**got myself a pair of elle shoes..brown colour. I like!!!

4 comments:

cekya said...

1] sebab budak besar have got big bontots already. so we don't need big pampers to stuff our butts. nyiahahahahah!!!!

2] apa kata abah cakap gini, "banyaknyaaaa uban adik! penuh satu kepala. eish eish eishhhhhh...dah tua la adik nih."

3] sebab org dah kawin ni ada alat2 mainan utk buat anak. macam playdoh. bila kawin, duit byk sebab gabungkan 2 org punya, so boleh beli tanah liat byk sket dr biasa. tu yang buat anak. nyiahahahahahah!!!!!!!!

walkthrulife said...

i like the answers...esp the answer for number three

cekmi said...

cekmi jawab:
1. ko nak pampers kecik ke? nah!
2. rambut blonde daddy ni kategori apa plak?
3. nak tahu ke? pegi main kawin-kawin kat sana!

walkthrulife said...

aiyokk daddy garangnya. takut i.