Saturday, October 14, 2006

Kenangan Terindah

Buat dirimu di sana. Adakah ini bermakna aku sudah bisa melepaskan mu pergi walaupun sayang itu masih ada di hati?



Aku yang lemah tanpamu
Aku yang rentan karena
Cinta yang tlah hilang darimu
Yang mampu menyanjungku

Selama mata terbuka
Sampai jantung tak berdetak
Selama itu pun
Aku mampu tuk mengenangmu

Darimu...
Kutemukan hidupku

Bagiku...
Kau lah cinta sejati

Ooh...

Bila yang tertulis untukku
Adalah yang terbaik untukmu
Kan kujadikan kau kenangan
Yang terindah dalam hidupku
Namun takkan mudah bagiku
Meninggalkan jejak hidupku
Yang tlah terukir abadi
Sebagai kenangan yang terindah

Ooh...

8 comments:

ms_b3rry said...

1st time dgr lagu ni rasa macam penulis lagu nie tolong ciptakan lagu ni bagi pihak saya :)

redha,percaya,berserah..

walkthrulife said...

me too irja..terkena pada diri

jimi said...

lagu ni antara fav JIMI.

cekya said...

cekya pun agree dgn irja...
erk...terkena btg hidung sendiri.

cekmi said...

hahaha.. cekmi tak pernah suka lagu ni, sory guys hehe..

walkthrulife said...

ramai juga yang suka lagu ni except for cekmi..

why ek..cekmi?

lunacy said...

hehehe .. cekmi tolong buat entry apsal tak suka lagu nih? u got no kenangan terindah ke? tak mungkin kan..

zuhri said...

wtl, selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin. raya kat mana nanti??