Tuesday, October 10, 2006

Lost


These few days, bila malam aje sakit kepala. Tak tahu kenapa. I am still having selsema..dah almost 2 weeks. Haze is one of the sebab and also keadaan office yang sejuk sangat.

This saturday, need to hand in QMT assignments and the take home test. Tak tahu nak buat..this the toughest subject for me so far. And i tak tahu how to do it. My classmates pun been asking around siapa yang dah siap. Never in my life, from the beginning of class sampai the end i tak faham apa...this week is the last class. Last Sunday, ada midterm, took me and most of my classmate almost half an hour trying to answer the questions. Feel really lost.

7 comments:

jimi said...

WTL, kira kalau dalam LOST, jadik yang mana?

walkthrulife said...

either kate or jack...

chevy said...

Wtl...aku rasa baik ko tukar muke2 tu jadik yg real...yg real in class....aku bengang betul ngan QMT ni....memang betul kita sume dah LOST...

walkthrulife said...

kalau boleh memang nak buat mcm yg kau kata tapi gambar our clasmate tak ada so resort tu gambar lost the series..QMT memang sucks

cekmi said...

hmmm.. macammana lah gamaknya QMT ni ye? tak boleh cekmi terbayangkan kesusahan nya. must be damn difficult, ar? it is either the content, or the lecturer tt has to be fixed.

walkthrulife said...

bothlah cekmi...

cekya said...

lecturer pun ngok ngek yea?? kesian sis...