Sunday, February 18, 2007

sukar

kadangkala apa yang ku rasa sukar untuk diuraikan dengan kata-kata. Sebaiknya biar aku sahaja yang tahu. sukar untuk dimengertikan. kosong

4 comments:

sushi said...

short but deep. memang sukar nak faham.. kekdg kita sendiri saja yang faham dan terpaksa merana.

take care girl *hugs*

lunacy said...

we all hv that moment ..

cekmi said...

why dun you express ur feelings thru pictures or photos. it works sometimes. and write a crazy poem abt it. as abstract as possible. bcoz life is so abstract.

lunacy said...

hehehe cekmi u sound like a t'cher eh, u ar ..

wtl, important tak benda nih? some feelings come and go bagai angin lalu but some nak tak nak kene deal jugak .. so which is which? cakap jer lah, tulis jer lah Insyallah pasti one of us akan paham dgn izin Allah so bley jugak tolong u? but PMS itu memang sukar :)