Saturday, June 16, 2007

where the h*** are you?

my brother is nowhere in sight. geramlah ni. Since yesterday i have been packing all the stuff. Lupa nak mention..i am moving to a new place esok. things ada lagi yg tak pack. My room ada stuffs yang belum pack. tadi kemas kitchen and the third room yang full of stuff. Tak tahu cukup tak the boxes..now pun dah more than 15 boxes, big and small. By 9 tomorrow lorry nak datang and only the three of us yang akan angkat all the stuffs.. me, brother and the lorry driver. Am hoping that my brother akan tolong me kemas. dah sms, sampai sekarang tak nampak batabg hidung. penat ni. the boxes tak susun lagi, sampah belum masuk dalam plastic hitam and buang. Sabar jelah.

Ni tengah rehat kejap.

Lupa nak mention..we had a good time kat swensens today. Topic of the day "wtl and stolen car tyres". Awan and Cekmi brought their friends, Khairil and Azrai.
Lun - i have bagi your gift tu pada everybody except MamaEmmy cannot make it as she is in Kuantan.

3 comments:

lunacy said...

Alhamdulilah, thanks "santarina" .. susahkan u angkut benda2 tuu kesana-sini kan: )

kosong said...

eh pindah ke mana ni?

walkthrulife said...

lun - no prob lun...tak berat pun.

kosong - area sungai buloh