Saturday, September 22, 2007

Tiada jodoh

Mungkin benar kata mereka berdua aku tiada jodoh dengannya. Buat kali kedua, ia terjadi lagi dan kali ini aku benar-benar kehilangannya. Apa yang hendak kukatakan lagi..aku perlu bersetuju dengan mereka. Handphone hilang. Called my number tapi tak dpt dihubungi. Baru sahaja beli 1G memory card rm60 tadi. Aduss..memang org tu dah ambil. I am hoping bulan puasa ni terbuka hati orang tu memulangkan handphoneku. Doakan sama ya.

4 comments:

I_mshe said...

sorry to hear that girl:( dah ade hp baru ?

Anonymous said...

and does the hp come with camera? click, click.. :-)

ligo said...

too fast pulak..yg sibuk tanya ada camera tu me.

and yes, hopefully, orang nak pulang kan ey.

she-blocks said...

yeah, it definitely does not have that kinda chemistry with you to stay around.
and i remembered that you had to key in your sim pin number. so kalau org tu nak on balik and pulangkan pun, it's a gone case. unless he's genious enough to break the code. *sigh*

it's gone case, gurl. buy a new one.