Tuesday, September 19, 2006

Hari Ini, Esok Dan Seterusnya

hari ini dadaku bergetar
terguncang memilu dan mengerang
ku yakin ku tak salah
karna hatiku tak pernah dan takkan berdusta

cinta cinta cinta
aku jatuh cinta

esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu

cinta cinta cinta
aku jatuh cinta

dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia

esoknya ku pikir rasa itu
akan menghilang dengan seiring waktu
namun ternyata tak berubah
aku makin tergiur pada dirimu

cinta cinta cinta
aku jatuh cinta

dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia

dan seterusnya rasa ini selalu terjadi
dan tak pernah berkurang
hatiku hanya untuk dirimu
aku bahagia hanya bila kamu bahagia

p/s :
cekmi ~ thanks for the cd. love all the songs...this is one of my favourite apart from My Heart and Sampai Menutup Mata been listening to it. Am planning to watch the movie.

5 comments:

she-blocks said...

emmm kdg2, kita rasa kita dah get over things but still...masih teringat dan nak fikir jugak. as silly as it sounds, it is repeatedly happen to me i'm just getting fed-up...

take care sista. jgn jadik cam cekya! hehehe

cekmi said...

pergh! feeling giler wtl ni. er, faster! cepat2 gi tgk movie tu sblm terlambat.

p/s im watching zhang ziyi's the banquet tonite ;-)

sushi said...

citer ape nie? sorry blur.

RiverK said...

I've not come fo you blog for days.I'm sorry that I don't understand what you said in this dairy.I creat a new blog where I write dairy by English so as to set myself free and do help to my study at school

walkthrulife said...

insya'allah cekya..it's hard sometimes to just forget.

cekmi, how was the play yg u pergi tgk tu?

I_mshe - sambungan dari hari posting hari tu.

King River - welcome back. it's one of the song in the OST My Heart, an indonesian movie